UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Дитячі шафи: 10 яскравих ідей

24.10.13

Вибираємо ненудні дитячі шафи!

Вибір меблів для кімнати малюка - вельми відповідальне завдання. Меблі для дитячої кімнати повинні бути не лише безпечними і зручними, а й викликати приємні відчуття. Очевидно, що нудним класичним меблям в такому приміщенні не місце. Діти люблять все особливе, тому варто постаратися, щоб меблі в їхній кімнаті були дійсно неповторними. Особливо обережно варто вибирати дитячі шафи, адже цей меблевий елемент займає найбільше місця і не повинен створювати гнітючого враження. Щоб допомогти Вам у такому непростому виборі, пропонуємо кілька яскравих ідей оформлення шаф для дитячої кімнати.

Лаконічна шафа-стелаж

Шафи для дитячої фото

Родзинка даної моделі - у її простоті. Дерев'яна шафа-стелаж, пофарбована у білий колір, виглядає ошатно і затишно. Відкриті відділення шафи дозволяють маляті зручно розкласти безліч корисних речей.

Шафа-будиночок

Шафи для дитячої ідеї

Маленькі принцеси безсумнівно оцінять таку модель! І справді, з першого погляду навіть не скажеш, що це шафа - так мило і прянично виглядає ця конструкція. Завдяки ніжному кольору фасаду і красивим віконечкам така шафка стане улюбленим місцем в кімнаті для дитини і вона з задоволенням складатиме і розвішуватиме в ньому свій одяг.

Меблеве містечко

Оригінальні шафи для дитячої

Якщо в будинку багато дітей, то ідея з шафою у вигляді будиночка розростається до розмірів цілого меблевого містечка. Як же цікаво мати свій власний будинок! Розфарбувавши такі конструкції в різні кольори і доповнивши їх іменними табличками, Ви подаруєте дітворі затишні власні куточки і виховаєте в них любов до порядку в особистих речах.

Ведмедикошафа

Купити шафи для дитячої

Щоб не лякати крихітного жителя громіздкими меблями, в тому числі об'ємною шафою, дизайнери придумали інтер'єр для дитячої у вигляді ведмежої сімейки. Шафа-ведмідь виглядає дуже кумедно і так і тягне до себе маленькі рученята.

Три в одному

Замовити шафи для дитячої

Поверхня дверцят цієї шафи використана дуже практично: одна з них служить дошкою для малювання, в той час як інша оформлена як місце для демонстрації плодів творчості малюка: у зручних кріпленнях можна розмістити малюнки, фотографії і просто улюблені речі.

Веселий будиночок

Дитячі шафи

Продовжуючи тему шаф-будиночків, пропонуємо Вашій увазі оригінальну модель книжкової шафи з дахом і димарем. Просто, практично і дуже весело!

Прянична шафка

Шафи для дитячої

Ваша крихітка буде в захваті від казкових асиметричних меблів, немов вирізаних із смачних рожевих тістечок. До того ж, плавні краї шафи та інших елементів з цього набору абсолютно безпечні для активних дитячих ігор.

Еко-шафа

Дитячі шафи фото

Ця дитяча шафа з різними видами відділень (закритими і відкритими) просто ідеальна. Простору її полиць саме досить, щоб розмістити іграшки та книги малюка. Ніжно-зелений колір і красиві фігурні краї в центральній частині надають шафі природного шарму.

Шафа в ніші

Шафи для дитячої фото

Розмістити дитячу шафу в порожній ніші - чудова ідея! Вішалки з крихітними одежинками вдало помістяться в невеликому просторі, а доповнена комодом і відкритими полицями такий шафка неймовірно функціональна.

Шафа-стиляга

Купити шафи для дитячої

У кімнату підлітка, що обожнює стильні речі, відмінно впишеться проста шафа з різнокольоровими фасадами. Правильно підібрані контрастні кольори надають такому виробу особливого шику. В нашому каталозі Ви знайдете безліч моделей шаф для дитячих та підліткових кімнат.

Джерело: RedLight

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вам також може бути цікава стаття про вибір дитячих ліжечок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися: