UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Як вибрати комп’ютерні стільці

12.10.13

Життя більшості людей в наш час тісно пов'язане з роботою за комп'ютером. Працюючи в офісі або просто перевіряючи пошту і спілкуючись з друзями в Інтернеті, ми сидимо за комп'ютером практично щодня. Як і будь-яка сидяча робота, робота за комп'ютером загрожує проблемами зі спиною. Ми вже писали про те, як правильно вибрати комп'ютерний стіл. Для збереження правильної постави також необхідний комфортний комп'ютерний стілець.

Залежно від місця і тривалості використання, такі стільці прийнято розділяти на домашні та офісні комп'ютерні стільці. Офісні крісла розраховані на тривале перебування в них людини й оснащені безліччю пристосувань для комфортної роботи. Домашні ж аналоги мають просту конструкцію і розраховані на нетривалу роботу за комп'ютером. Як правило, комп'ютерні стільці для дому виконуються в затишному стилі, завдяки чому вони добре вписуються в інтер'єр домашнього приміщення. Вартість домашніх стільців невисока, на відміну від дорогих «наворочених» офісних.

Щоб вибрати комп'ютерний стілець, який ідеально підійде саме Вам, варто розглянути особливості конструкції стільців для дому та офісу.

Комп'ютерні стільці для дому

Для домашніх моделей комп'ютерних стільців характерне жорстке сидіння - така особливість конструкції дозволяє заощадити на матеріалі і зробити вартість стільця доступною. Разом з тим, для комфортної роботи протягом декількох годин жорстких сидіння та спинки цілком достатньо. Іноді спинку роблять напівм'якою - на каркас натягується технічна сітка.

Комп'ютерні стільці недорого

Комп'ютерні стільці для дому пропонуються як з підлокітниками, так і без них. Підлокітники при цьому можуть бути як твердого, так і м'якого типу.

Добре, якщо домашній комп'ютерний стілець має регулювання по висоті. Ця опція дозволить кожному члену сім'ї використовувати стілець з максимальним для себе комфортом. Для регулювання висоти найчастіше стілець оснащують важелем під сидінням.

Офісні комп'ютерні стільці

Традиційний офісний комп'ютерний стілець

Комп'ютерні стільці ціна

 

Стандартний комп'ютерний стілець для офісу - стілець на чотири- або п'ятикутній опорі, найчастіше на коліщатках для кращої мобільності. Пропонується два типи спинки: низька і висока. У першому випадку спинка доходить до лопаток, добре підтримуючи нижню частину спини. Висока спинка доходить до голови і завдяки ергономічній формі надійно підтримує спину по всій висоті.

Комп'ютерне крісло

Комп'ютерні стільці фото

Комп'ютерний стілець у вигляді крісла - популярний варіант стільця для офісу. Маючи суцільну форму, яка комфортно повторює лінії тіла, комп'ютерні крісла роблять роботу за комп'ютером дуже зручною.

Комп'ютерне крісло-гойдалка

Комп'ютерні стільці фото

Крісло-гойдалка для роботи за комп'ютером - оригінальний стілець, який являє собою сидіння на пружинній осі. На такому стільці зручно сидіти, випрямивши спину. Конструкція такого стільця дозволяє регулювати не лише його висоту, але і кут нахилу. Випускаються чоловічі та жіночі моделі, якщо в перших сидіння являє собою дві окремі половинки, то в жіночих моделях сидіння має суцільну конструкцію.

Колінні стільці

Комп'ютерні стільці Україна


Комп'ютерні стільці з підставками для колін - нове покоління стільців для комп'ютерних трудоголіків. Якщо Ви проводите за комп'ютером багато часу не лише на роботі, але і вдома - цей стілець ідеальний для Вас. Оригінальна конструкція стільця має підпірки для колінних чашок, завдяки чому зміщується центр ваги. Лікарі рекомендують стільці такого типу людям з різними захворюваннями хребта.

Найкращі комп'ютерні стільці від компанії RedLight

Меблевий інтернет-магазин RedLight пропонує Вам купити комп'ютерні стільці різних конструкцій і стилістичних рішень. У нас Ви знайдете стільці для роботи за комп'ютером як домашнього, так і офісного типу. Наші досвідчені меблеві консультанти з радістю проконсультують щодо вибору ідеального комп'ютерного стільця для Вас. Доставляємо всі замовлені товари в будь-яку точку країни максимально швидко і надійно. Вдалих Вам покупок!

Джерело: RedLight

Поділитися: