UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Як вибрати ліжко - Кращі поради

01.03.16

Якщо площа вашої спальні дозволяє встановити двоспальне ліжко - ви по праву вважаєтеся щасливою людиною. А ось про те, як вибрати ліжко розкажуть фахівці компанії Redlight (Київ), де в каталозі продукції є широкий асортимент меблів від провідних виробників України і Європи.

Отже, при наявності повноцінної спальні - ліжко вважається найкращим вибором. Купити його можна в будь-якому дизайні, адже різноманітність їх говорить сама за себе. Перш, ніж відправитися в магазин і купити такий необхідний предмет меблів, варто знати кілька правил про те, як вибрати ліжко.

Безумовно, крім краси, зручності і дизайну, річ повинна бути якісною. Ціна на ліжка залежить від багато факторів, але, щоб покупка служила вірою і правдою багато років, підходьте до придбання відповідально. Найкраще побачити модель в живу, наприклад, відвідавши салон-магазин Redlight в м. Київ. Зручно і пошукати гарні моделі в інтернет-магазині, тим більше, за допомогою простого пошуку ви легко впораєтеся з цим завданням.

Основне навантаження на себе бере каркас, тому звертайте увагу на його міцність і конструкцію в цілому. Каркас ліжка встановлюється на ніжки або на спинки і узголів'я. Вибір, за вами, але ніжки ломаються набагато частіше. Матеріали каркаса також бувають різні: ковані, дерев'яні, металеві або з ДСП. В цьому випадку все залежить від особистих переваг, а так само й від бюджету.

Якщо говорити про міцність конструкції, то каркас грає першорядну роль. А ось якість сну залежить від основи ліжка. Ним може бути решітка або рама, яка кріпиться на каркас. На рами зверху укладаються ламелі, а зверху - кладеться матрац. Чим більше ламелей, тим міцніше і надійніше буде спальне місце. Також у продажу можна зустріти ліжка з металевими решітками, однак такий варіант не всім подобається. Найкращий з представлених на сьогодні - ортопедична основа з ламелями. Зручною функцією в ліжках є наявність підйомного механізму основи. В такому випадку ви вирішите проблему розміщення речей або постільних речей, так як вона буде виконувати роль ніші для білизни.

Спинки ліжок можуть бути різні. Пройшли часи, коли це були універсальні узголів’я. Зараз в каталозі будь-якого магазину ви побачите спинки м'якого дизайну, з решітками або високі спинки, узголів’я у шкіряному виконанні або плетені варіанти.

Зручним  є і оснащення ліжка висувними ящиками під основою. Однак, багато фахівців радять купити стандартну модель ліжка без зайвих деталей, які заважають матрацу краще вентилюватися.

Як вибрати ліжко, щоб воно підходило вам за всіма параметрами? Головне, не варто поспішати, ретельно продумайте, в якому місці кімнати будуть встановлені нові меблі, наявність приліжкових тумб та інших речей. Двоспальні ліжка бувають різних розмірів, тому пам'ятайте, що найчастіше виробники зазначають розмір спального місця, а не загальні габарити ліжка. Та й крім ширини варто звертати увагу на висоту. Ліжка-платформи більше підходять для молодих і здорових людей, а ось людині у віці краще відмовитися від такої покупки на користь стандартної моделі.

Поділитися: