UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Комп'ютерні столи: види, особливості, вибір

11.10.13

У наш час комп'ютер став невід'ємною частиною життя більшості людей. Ми проводимо багато часу за роботою та спілкуванням за допомогою комп'ютера, прирікаючи себе на тривале сидіння за столом. Щоб зберегти гарну поставу і не втомлюватися після тривалого перебування в сидячому положенні, варто порадувати себе зручним комп'ютерним столом. Підібравши ідеальний стіл для роботи за комп'ютером, Ви забезпечите собі гарне самопочуття і відмінний настрій як вдома, так і в офісі.

Комп'ютерні столи: основні види

У наш час виробники меблів пропонують безліч моделей комп'ютерних столів: прямі і кутові, напівкруглі та П-подібні, з надставками і без них... Щоб вибрати комп'ютерний стіл правильно, варто ознайомитися з функціональним призначенням кожного з видів комп'ютерних столів.

Прямокутний комп'ютерний стіл

Комп'ютерні столи види

Стіл для роботи за комп'ютером з прямокутною стільницею вдало впишеться в будь-яке приміщення. Доповнений зручною надставкою і висувною полицею для клавіатури, такий стіл стає досить функціональним виробом. Під стільницею можна помістити спеціальну тумбочку для системного блоку і відділення для принтера. Оснащений такими додатковими елементами, комп'ютерний стіл стане Вашим надійним помічником для комфортної роботи.

Кутовий комп'ютерний стіл

Комп'ютерні столи недорого

Комп'ютерний стіл кутового типу - вдала ідея в тому випадку, коли в приміщенні, навіть дуже компактному, наявний порожній кут. Перевагою столів такого типу є істотна економія місця, до того ж кутові комп'ютерні столи візуально здаються більш компактними. Кут, зайнятий кутовим столом для роботи за комп'ютером, здається більш затишним.

Напівкруглий комп'ютерний стіл

Комп'ютерні столи фото

Стіл напівкруглого типу виглядає ергономічно і більш м'яко, надаючи додатковий простір для розміщення як рук, так і різних предметів. Однак для встановлення такого столу потрібне досить просторе приміщення.

П-подібний комп'ютерний стіл

Стіл П-подібної конструкції надзвичайно комфортний для людини, створюючи відчуття перебування у своєму власному кабінеті. Такий стіл просторий, дозволяє розмістити на ньому зручну надставку і різні необхідні для роботи предмети. Очевидно, місця для розміщення П-подібного комп'ютерного столу потрібно чимало.

Розкладний комп'ютерний стіл

Купити комп'ютерні столи

Для людей мобільних, а також тих, хто полюбляє працювати за ноутбуком або планшетом в зручному кріслі чи ліжку, існують розкладні комп'ютерні столи. Виготовлені з металу або пластику, такі вироби мають невелику вагу і досить компактну конструкцію.

Найкращі комп'ютерні столи від компанії RedLight

Меблевий інтернет-магазин RedLight пропонує Вам купити комп'ютерні столи різних типів і стилістичних рішень. У нас Ви знайдете стандартні і кутові комп'ютерні столи, виготовлені з різних матеріалів - дерева, металу, пластику і навіть скла. Наші досвідчені меблеві консультанти з радістю проконсультують щодо вибору ідеального комп'ютерного столу для Вас. Доставляємо всі замовлені товари в будь-яку точку країни максимально швидко і надійно. Вдалих Вам покупок!

Джерело: RedLight

Вам також може бути цікавою стаття про те, як правильно вибрати письмовий стіл для дитини.

Поділитися: