UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

М'які ліжка - красиво і зручно

08.11.13

У наші дні м'які ліжка є вельми популярним видом ліжок, що не поступається в зручності і функціональності традиційним дерев'яним моделям. Зручні, комфортні і дуже м'які ліжка приваблюють покупців своїми нестандартними дизайнерськими рішеннями.

За конструкцією такі ліжка являють собою вироби з матрацом, оббитим тканиною. Це можуть бути як односпальні, так і двоспальні моделі. У порівнянні з більш звичними дерев'яними варіантами, м'які меблі для спальні мають більш низьку ціну і ряд переваг.

Переваги м'яких ліжок

Які ж бонуси отримує покупець, вирішивши придбати м'яке ліжко? Насамперед, це відсутність необхідності купувати матрац до ліжка. До того ж, в м'яких варіантах є така чудова деталь, як м'яке узголів'я - на нього можна зручно спертися під час, скажімо, читання улюбленої книги перед сном. Крім цього, м'які ліжка мають просторі відділення для зберігання білизни, які за розмірами співпадають з розміром матраца. Ще одна перевага м'яких виробів - вони виглядають стильно і яскраво за рахунок численних варіантів оббивки.

М'які ліжка прекрасно впишуться в дитячі спальні, адже просторе спальне місце - чудовий простір для веселих ігор, а спати на такому ліжку маляті буде дуже солодко.

Як вибрати м'яке ліжко

Вибираючи м'які меблі для спальні, слід дотримуватися кількох правил. Важливо оцінити інтер'єр приміщення, врахувати габаритні розміри м'якого ліжка, а також можливість гармонійного поєднання з іншими елементами меблів у кімнаті. Якщо м'яке ліжко створює єдиний ансамбль з рештою меблевих складових помешкання - затишок і комфорт Вам гарантовані.

Сьогодні виробники меблів пропонують безліч варіантів м'яких ліжок з різними габаритами, матеріалом оббивки і особливостями дизайну. Серед багатого розмаїття ліжок м'якого типу кожен має можливість вибрати саме ту модель, яка оптимально впишеться в простір приміщення і задовольнить всі вимоги щодо конструкції та дизайну.

М'які ліжка - ідеї для дизайну спальні

Пропонуємо кілька цікавих фото м'яких ліжок у різних інтер'єрах. Зверніть увагу, як ефектно виглядають контрастні поєднання кольорів узголів'я і оточуючих елементів інтер'єру. Сподіваємося, ця фотопідбірка допоможе Вам стильно і гармонійно оформити приміщення Вашої спальні і створити там неповторну атмосферу затишку і комфорту.

М'які ліжка фото

М'які ліжка види

М'які ліжка особливості

М'які ліжка ідеї

М'які ліжка вибір

М'які ліжка Київ

М'які ліжка Україна

М'які ліжка недорого

М'які ліжка фото

М'які ліжка Київ

М'які ліжка Україна

М'які ліжка недорого

М'які ліжка в інтернет-магазині RedLight

Інтернет-магазин стильних і якісних меблів RedLight пропонує різноманітні моделі м'яких меблів для спальні. У нас Ви знайдете вироби різних розмірів, матеріалів виготовлення і стилістичних особливостей. Вибравши в каталозі вподобану модель, Ви також можете розглянути її краще в одному з наших меблевих салонів в Києві. Турбуватися про доставку не варто, неважливо, де Ви замовляєте м'які меблі - Київ чи інший регіон України, ми доставимо Ваше замовлення вчасно. Вдалих Вам покупок!

Джерело: RedLight.

Пропонуємо також переглянути статтю "Дитячі дивани: особливості, види, вибір".

Поділитися: