UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Наш новий партнер - фабрика Компасс

09.11.13

Ми раді представити Вам нашого нового партнера - меблеву фабрику Компасс. Ця компанія працює на ринку меблів вже більше 15 років, поставляючи якісну і стильну продукцію. В асортименті меблевих товарів, що пропонуються підприємством Компасс: гарнітури для вітальні, меблеві набори для готелів, меблі для передпокою та дитячої, а також офісні вироби. Компанія пропонує широкий вибір письмових та комп'ютерних столів, комфортні ліжка, зручні шафи і пенали, практичні стелажі, стильні дзеркала, функціональні вішалки і полиці, а також різноманітні журнальні столики.

Меблі Компасс Київ

Переваги продукції фабрики Компасс

Автоматизація виробництва

Компанія Компасс може похвалитися власним, максимально автоматизованим, виробництвом високоякісних ДСП і МДФ. Розкрій та обробка ДСП здійснюється на висококласних верстатах кращих німецьких виробників.

Великий автопарк

Фабрика Компасс володіє власним автопарком, що дозволяє оперативно здійснювати перевезення в будь-яку точку країни. Здійснюються також морські та залізничні перевезення.

Міжнародне співробітництво

Головний офіс компанії Компасс знаходиться в м. Севастополь, у Києві та Москві відкриті представництва з постійною складської програмою. Існує більше 200 представництв у різних областях Росії та України.

Меблі Компасс в інтернет-магазині RedLight

Меблевий інтернет-магазин RedLight пропонує ознайомитися з широким асортиментом меблевої продукції фабрики Компасс. Всі представлені в нашому каталозі товари цього виробника відрізняються найвищою якістю виробництва і доступною ціною. Ви можете вибрати гарні сучасні меблі Копмасс для вітальні, дитячої кімнати, передпокою або спальні, а також стильні та функціональні офісні меблі. Всі замовлені Вами товари ми доставимо як по Києву, так і в будь-яку точку України в рекордно короткі терміни. Вдалих Вам покупок!

За матеріалами: RedLight.

Поділитися: