UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Полуторні ліжка - секрет популярності

23.11.13

Комфортний і спокійний сон - запорука здоров'я кожної людини. Безсумнівно, одну з головних ролей у забезпеченні повноцінного сну відіграє ліжко. Виготовлене з екологічно чистих матеріалів, достатньо просторе і доповнене матрацом оптимальної жорсткості - таке ліжко можна назвати ідеальним.

Полуторні ліжка Київ

Що таке полуторне ліжко

Вибираючи ліжко для спальні, кожен з нас в першу чергу замислюється про розмір виробу. Здавалося б, що може бути простіше - для однієї людини вибрати односпальне ліжко, а для сімейної пари - двоспальне. Однак існують випадки, коли необхідний проміжний варіант. Наприклад, людин, що звикла спати в позі морської зірки, односпального ліжка шириною 0.9-1.0 м може виявитися замало. А в компактній спальні двоспальне ліжко може не поміститися, до того ж часто закоханим, що сплять в обіймах одне одного, цілком достатньо ложа і трохи меншеменших розмірів. Саме в таких випадках полуторні ліжка є ідеальним рішенням.

Розміри

Півтораспальне ліжко - проміжне по ширині між односпальним (з шириною 90-100 см) і двоспальним (від 190 см). Як правило, ширина такого виробу становить від 140 до 160 см.

Особливості

Полуторні ліжка досить популярні - це підтверджує і той факт, що виробники постільної білизни з успіхом виробляють полуторні комплекти нарівні з двоспальними.

Вибір полуторного ліжка

Якщо Ви сумніваєтеся, який саме виріб для сну Вам потрібен - вирушайте в меблевий магазин і спробуйте полежати на моделях з різною шириною. Не хвилюйтеся - продавці поставляться до таких експериментів з розумінням - адже як ще можна найкраще зрозуміти, підходить те чи інше ліжко саме Вам?

Після того, як питання з розміром вирішене, спробуйте уявити ліжко в інтер'єрі Вашої спальні. Чи підходить воно по стилістичному рішенню? Чи органічно впишеться в інтер'єр приміщення? Сучасні виробники меблів пропонують безліч моделей полуторний ліжок в класичному і сучасному стилі, так що особливих проблем з підбором відповідного виробу при наявності широкого асортименту виникнути не повинно.

Перед тим, як купити полуторне ліжко, обов'язково поцікавтеся про наявність сертифікату якості та гігієнічного висновку. Екологічність - обов'язкова умова будь-якого якісного меблевого виробу. Виготовлене відповідно до всіх існуючих стандартів ліжко забезпечить Вам здоровий сон і забезпечить повноцінний відпочинок.

Кращі полуторні ліжка в інтернет-магазині RedLight

Інтернет-магазин найкращих ліжок в Україні RedLight запрошує ознайомитися з широким асортиментом представлених моделей і вибрати ідеальне ліжко для Вашої спальні. У нас Ви знайдете як сучасні вироби в лаконічному стилі, так і вишукані класичні ліжка з багатими прикрасами. Пропонуємо розміри на будь-який смак - компактні односпальні, оптимальні полуторні і просторі двоспальні ліжка. Хочете перед покупкою полежати на ліжку, щоб остаточно визначитися з вибором? Немає проблем! Меблеві салони RedLight надають можливість зробити це абсолютно безкоштовно. Більше того, наші досвідчені меблеві фахівці допоможуть слушною порадою щодо вибору та експлуатації того чи іншого виробу.

Окрім красивих, зручних і якісних ліжок, ми пропонуємо також широкий вибір матраців різних видів і розмірів. Погодьтеся - крім ліжка потрібного розміру важливо також, наскільки комфортним для Вашого тіла буде матрац. У нас Ви знайдете вироби будь-якого типу: пружинні та безпружинні, ортопедичні та дитячі матраци, з різноманітними наповнювачами - від дорогого латексу до більш доступних штучних замінників. Вдалих Вам покупок і спокійного сну!

За матеріалами: RedLight.

Рекомендуємо також звернути увагу на цікаві статті: "М'які ліжка: красиво і зручно" і "Універсальні двоспальні ліжка: 10 ідей".

Поділитися: