UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Оригінальні приліжкові тумби: Топ-10 ідей

03.11.13

Приліжкові тумби - невелика, але важлива частина меблевого інтер'єру будь-якої спальні. Саме ці маленькі тумби служать нам для зручного розміщення таких важливих дрібниць як улюблені книги, окуляри, будильники, нічні лампи, ліки і прикраси. Напевно, словосполучення "приліжкова тумба" викликає у Вашій уяві картинку стандартної квадратної тумби з шухлядкою у верхній частині і простором за дверцями в нижній. Однак, цей елемент спальні може бути набагато цікавішим і цілком може стати яскравою родзинкою інтер'єру.

Незвичайні приліжкові тумби

Скляні, підвісні, з незвичайною конструкцією, мобільні ... фантазії дизайнерів немає межі, коли мова йде про незвичні тумби для спальні. Ми постаралися відібрати найкреативніші моделі цих меблевих виробів. Можливо, одна з них надихне Вас на створення унікального дизайну Вашої власної спальні. Отже, зустрічайте - Топ-10 найбільш оригінальних ідей дизайну приліжкових тумб.

Скляна тумба

Такий виріб зі скла виглядає дуже легко і стильно. Надаючи дві повноцінні полиці для розміщення потрібних предметів, така тумба відмінно доповнить інтер'єр спальні в стилі хай-тек.

Приліжкові тумби фото

Драбинка

На перший погляд такий варіант тумби здається досить дивним і незручним. Однак, якщо замислитися, всі основні предмети, які ми зазвичай зберігаємо на поверхні тумби - книги, окуляри, нічник, прикраси, піжама - відмінно поміщаються на такій тумбі-драбинці. Переваги такого виробу очевидні - він займає мінімум місця і не заважає при прибиранні. Хай живе простота!

Приліжкові тумби ідеї

Тумба-столик

"Фішкою" цієї на перший погляд звичайної тумби в сучасному стилі є висувний столик для сніданку. Після використання цієї мобільної поверхні в якості стільниці, вона легким рухом перетворюється на верхню частину тумби.

Приліжкові тумби вибір

Намальована тумба

Такий незвичайний виріб припаде до душі любителям мінімалізму. Корпус цієї приліжкової тумби ... намальований прямо на стіні, а шухляда захована в її надрах. Стильно, оригінально, практично.

Приліжкові тумби Київ

Тумба-скринька

Така лаконічна тумба, яка простим рухом відкриває доступ до її вмісту - справжня знахідка для книголюба і меломана. Незважаючи на вдавану компактність, така тумба приліжкова надає просторий простір для розміщення великої кількості книг і компакт-дисків.

Приліжкові тумби Україна

Навісна тумба

Лаконічна приліжкова тумба навісного типу виглядає стильно і сучасно. Шухляда, з якої по суті й складається даний виріб, надає достатньо місця для розміщення всіх необхідних дрібниць. Ще один плюс такої тумби - вона абсолютно не заважає легкому прибиранню.

Незвичайні приліжкові тумби

Тумба-ліжко

Якщо тумба приліжкова, то чому б не поєднати її з ліжком? І справді, відмінна ідея для економії місця і матеріалу для виробництва тумби. Такий вбудований виріб можна використовувати не лише як корисну поверхню для зберігання потрібних дрібниць, але і як зручний стілець.

Оригінальні приліжкові тумби

Приліжкова тумба на коліщатках

Ця цілком стандартна тумба доповнена коліщатками, що значно спрощує її пересування при прибиранні або перестановці меблів.

Креативні приліжкові тумби

Тумба-табуретка

Приліжкова тумба у вигляді грубуватої дерев'яної табуретки стане відмінним доповненням інтер'єру в еко-стилі. Такий дерев'яний виріб лаконічної форми красиво виглядає з меблями в стилі кантрі і аксесуарами з натуральних матеріалів.

Приліжкові тумби Київ

Х-тумба

Тумба зі схрещеними ніжками виглядає легко і сучасно, надаючи відразу три зручні полиці для зберігання книг. На верхній горизонтальній полиці можна розмістити всі інші необхідні предмети.

Приліжкові тумби поради

Приліжкові тумби від компанії RedLight

У меблевому інтернет-магазині RedLight Вас Ви знайдете безліч варіантів приліжкових тумб у різних стилях. Досвідчені консультанти в наших меблевих салонах в Києві розкажуть Вам про особливості конструкції та матеріалів виготовлення тієї або іншої моделі. Якщо ж представлені вище фото надихнули Вас на створення більш оригінальної тумби для спальні, наші меблеві професіонали з радістю створять потрібну модель на замовлення. Здійснюємо доставку по всій Україні швидко і надійно. Вдалих Вам покупок!

За матеріалами: RedLight

Вам також може бути цікава стаття про вибір туалетних столиків для спальні.

Поділитися: