UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Шафи купе - це модно

27.10.13

Шафи купе за останні кілька десятиліть стали невід'ємною частиною меблевого інтер'єру сучасної людини. Служачи чудовим місцем для зберігання різноманітних речей, ці меблеві вироби завдяки стильному зовнішньому вигляду служать прикрасою будь-якого приміщення. Для тих, хто збирається замовити шафу купе, ми з задоволенням ділимося основними особливостями цих меблевих виробів.

Шафи купе недорого

Шафи купе - в чому секрет успіху?

Основна відмінна риса шаф купе в порівнянні з традиційними шафами - конструкція дверей. Двері шафи рухаються уздовж фасаду, не «з'їдаючи» зайвий простір приміщення, що робить шафу вельми зручною і ергономічною.

При всій візуальній компактності шафа купе дуже містка: «начинка» шафи (конструкція її внутрішнього простору) часто створюється згідно бажань замовника, що робить розміщення всіх необхідних предметів максимально ефективним.

Шафа купе має дуже важливу властивість - вона не грає роль пилозбірника. Обставивши будинок або квартиру замість стандартних корпусних меблів шафою купе, Ви отримаєте більш чисте повітря щодня.

Ще одна «фішка» шаф купе - їхній стильний зовнішній вигляд. Завдяки численним варіантам оформлення фасадів (дзеркала та вітражне скло, піскоструминний друк, аплікації та комбінування різних матеріалів) таких шаф можна підібрати модель, яка найкращим чином підкреслить інтер'єр приміщення і стане його родзинкою.

Широкою популярністю в наші дні користуються шафи купе, оснащені підсвічуванням і дзеркальними дверима. Ці оригінальні моделі здатні візуально збільшувати загальний простір приміщення й ідеально впишуться в більшість сучасних інтер'єрів.

Види шаф купе

Шафи купе в залежності від типу конструкції поділяють на окремі та вбудовані. Вбудована модель шафи - вдала ідея, якщо в будинку є невикористовувана ніша або інше нестандартне місце.

Шафи купе можуть бути прямими і кутовими. Кутові шафи купе візуально згладжують кути приміщення, ефективно використовують простір і допомагають приховати деякі дефекти (наприклад, труби у ванній). В якості двох стінок шафи купе кутової виступають суміжні стіни кімнати, отже вибір такої шафи дозволяє непогано заощадити на матеріалах для його виготовлення.

Особливості

Головною особливістю і безсумнівним достоїнством шафи купе є розсувні двері, що економлять корисний простір приміщення. Для виробництва шаф такого типу використовуються направляючі та рамки зі сталі або алюмінію. Алюмінієві системи - більш міцні і рекомендовані для використання для конструкцій з прозорого або тонованого скла. Двері в сталевій рамці як правило, мають забарвлення "під дерево" або пофарбовані в який-небудь колір.

Вибір шаф купе

У наш час великою популярністю користуються шафи купе на замовлення, що дозволяють не лише вибрати зовні найбільш бажаний дизайн, а й оптимальну «начинку» шафи. Внутрішній простір виробів не має обмежень ні за конструкцією, ні за розмірами. Він виготовляється як правило з високоякісної ламінованої ДСП (полиці і шухляди), а також з металевих сітчастих елементів. Можлива також комбінація матеріалів.

Найпопулярніше і економічне наповнення для шафи купе - перегородки, полиці і штанги для плічок.

У дорожчих моделях є такі конструкційні елементи, як шухляди для невеликих предметів, металеві кошики і міні-ліфт, що дозволяє піднімати вішалки з верхнім одягом на висоту до 2,7 м.

Шафи купе недорого від компанії RedLight

У меблевому інтернет-магазині RedLight Ви знайдете безліч різноманітних моделей шаф купе: окремих і вбудованих, прямих і кутових. Широкий вибір моделей в різних стилях дозволяє догодити навіть найвимогливішим покупцям. Наші досвідчені майстри із задоволенням створять будь-яку шафу купе на замовлення, втіливши в життя всі Ваші побажання. Вдалих Вам покупок!

Джерело: RedLight.

Вам також може бути цікава стаття з порадами щодо вибору чотирьохдверної шафи купе.

Поділитися: