UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Універсальні двоспальні ліжка: 10 ідей

22.10.13

Вибір меблів для спальні, в першу чергу ліжка - досить непросте завдання. Легше за все замовити одну з стандартних моделей двоспальних ліжок. Якщо ж Вам хочеться чогось незвичайного, нестандартного, мегасучасними - ця стаття писалася для Вас.

Вибирайте ліжка в сучасному стилі!

Активний ритм сучасного життя впливає на наше оточення, в тому числі і на меблі, які ми вибираємо. Ще донедавна двоспальне ліжко ототожнювалася зі стандартним дерев'яним виробом на ніжках, доповненим двома бортиками - високим і низьким. У наш час високих технологій і прагнення до максимальної функціональності вимоги до ліжок зросли, що стало причиною виникнення безлічі найцікавіших моделей. Щоб допомогти Вам визначитися, ми обрали десять найцікавіших "ліжкових" ідей.

Ліжко на замку

Двоспальні ліжка фото

Zip Bed - вельми ефектний продукт італійської меблевої компанії, який позиціонується як "ліжко для ледачих". І справді, для того щоб перетворити цей диван в спальне місце, необхідно всього лиш розстебнути блискавку. Щоб вранці надати приміщенню охайного вигляду, досить просто застебнути блискавку.

Ліжко з-під ліжка

Двоспальні ліжка ідеї

Альтернативою громіздкому двоспальному ліжку може бути односпальне ліжко, під яким розташоване ще одне (на коліщатах). Увечері нижнє ліжко викочується з-під верхнього, а вранці ховається всередину. Зручно, практично, та ще й простір економиться.

Ліжко-мезонін

Купити двоспальні ліжка

Для компактних приміщень таке ліжко - вдала знахідка. Розташована майже під самою стелею, така модель забезпечує просторе двоспальне місце, залишаючи вільний простір внизу. Додаткова перевага подібного ліжка - можна не особливо піклуватися про його охайний зовнішній вигляд, оскільки так високо його ніхто не побачить.

Кругле ліжко-трансформер

Замовити двоспальні ліжка

Ця модель круглого м'якого ліжка має дуже важливу особливість - після використання її в якості спального місця вона легким рухом перетворюється на два затишних напівкруглих дивана. Ніяких мук з розкладанням та складанням, мінімум рухів і максимум задоволення.

Аква-ліжко

Незвичайні двоспальні ліжка

Для любителів похлюпатися створене незвичайне ліжко на воді. Спальне місце розміщене в ємності з водою, даючи можливість засинати, погойдуючись на водному плесі. Безсумнівний плюс такої моделі двоспального ліжка - відмінно зволожене повітря.

Ліжко-гойдалка

Оригінальні двоспальні ліжка

Якщо заснути на воді зможе не кожен, то погойдатися в затишному підвісному круглому ліжку - неймовірно приваблива ідея! Однак, для такого ліжка необхідно досить просторе приміщення.

Ліжко з м'якими краями

Двоспальні ліжка Київ

Двоспальне ліжко, доповнене м'якими бортиками, стане в нагоді молодим батькам, що сплять з дітьми. Та й будь-який дорослий буде відчувати себе комфортніше з думкою, що впасти з такого ліжка просто неможливо.

Шафа-ліжко

Двоспальні ліжка Україна

Ліжко двоспальне, що "випадає" з шафи - відмінне рішення для невеликих приміщень. У денний час ліжко компактно складається в стінний простір шафи, ввечері перетворюючись на повноцінне двоспальне місце.

Модульне ліжко

Двоспальні ліжка фото

Основою такого ліжка служать меблеві модулі - окремі елементи, які при бажанні скріплюються або в затишний кутовий диван, або в двоспальне ліжко. Недоліком ліжка такого типу є нерівна поверхня - спати щоночі на такому ліжку буде вельми некомфортно.

Диван-ліжко

Двоспальні ліжка Київ

Цей затишний м'який диванчик перетворюється на ліжко буквально одним легким рухом. Чудова ідея для компактних приміщень. Повноцінне спальне місце можна також отримати з розкладного крісла.

Джерело: RedLight

Рекомендуємо також прочитати цікаву статтю про вибір дитячих ліжечок.

Поділитися: