UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Вбудовані кухні

01.09.14

Вбудована кухня - глобальна економія простору 

Згадуючи досить скромні габарити квартир в сучасних багатоповерхових будинках, в першу чергу при покупці кухонних меблів хочеться по-максимуму заощадити цінні квадратні метри, при цьому, кардинально не зменшуючи функціональні можливості приміщення. Саме для цього і створюються компактні вбудовані кухні нового покоління.

встроенные кухни

 

 

Вбудована кухня та її особливості 

 

Нинішні вбудовані кухні відрізняються від своїх класичних габаритних «родичів» кількома характерними ознаками: 

 

  • невеликі габарити; 
  • максимальна економія вільного простору; 
  • лаконічний дизайн і ергономічність; 
  • відмінна якість використовуваних матеріалів; 
  • насичена колірна палітра; 
  • зручний функціонал; 
  • можливість розміщення вбудованої витяжки, прихованої стільниці, різноманітних висувних механізмів, барної стійки, додаткового вбудованого освітлення. 

 

Функціональність вбудованих кухонь 

 

Якщо Ви живете в невеликій квартирці, де кожен використовуваний квадратний метр на рахунку, то купити вбудовану кухню - буде дійсно оптимальним вирішенням питання нестачі додаткового простору. По-перше, вбудована кухня - це високоякісні корпусні меблі, виконані з новітніх екологічно чистих матеріалів, що відрізняються особливою зносостійкістю. По-друге, вбудовані кухні ціни, яких доступні всім, мають безліч різних дизайнерських і інженерних рішень на будь-який смак, колір і гаманець. Ну і на кінець, по-третє, Ви завжди зможете оформити замовлення на оригінальну кухню не виходячи з дому, виступивши не тільки замовником і покупцем, а й креативним конструктором, що створює з професіоналами RedLight велике творіння сучасного меблевого мистецтва. 

 

Інтернет-магазин RedLight реалізує Ваші мрії 

 

Якщо Ви всерйоз подумуєте придбати елегантний кухонний гарнітур, тоді вбудовані кухні в Києві повністю задовольнять всі Ваші самі прискіпливі і неймовірні запити. Адже, як відомо, багато покупців в першу чергу оцінюють не стільки дизайн самої кухні, скільки її функціональні можливості і зручність у використанні, звертаючи пильну увагу на найдрібніші нюанси. Саме тому, фахівці магазина RedLigth враховують всі можливі «за» і «проти», максимально підганяючи кухонний комплект під готовий інтер'єр замовника, дозволяючи зробити його кухню не просто комфортним місцем для приготування їжі, але і затишним залом для сімейних обідів і вечірніх посиденьок з друзями .

 

Поділитися: