UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Класичні меблі

14.09.15

Які б трансформації не відбувалися в меблевій індустрії, класичний напрям буде залишатися завжди в моді. Класика, безумовно, є фаворитом серед інших стилів. Багато хто бажає купити класичні меблі, тому що вони гарантовано будуть залишатися в моді довгий час, коли інші стилі будуть змінювати один одного.

Класичні меблі в інтернет магазині Redlight

Найчастіше, класичні меблі використовуються для облаштування вітальні, спальні, кухні. На сьогоднішній день придбати будь-який вподобаний комплект не складно, вибір їх на ринку величезний. Найвідоміші фабрики, що випускають меблі в класичному стилі - це українські виробники Світ Меблів, Сокме, Гербор і BRW, БМФ, Redlight, Нова, Скай, Меблі Софіївки та інші.

Класичні меблі в зал являють собою стінки різної конфігурації. Це моделі, що складаються із зручних і функціональних шаф, вітрин, пеналів, полиць і комодів. Класичні стінки оформлені таким чином, що ви зможете легко розмістити в них не тільки одяг і речі, але і предмети декору. Вітрини з прозорим склом відмінно для цього підійдуть. Класичні меблі у вітальню можуть продаватися готовим комплектом або посекційно. Це модульні системи, які можна купувати окремо один від одного і складати гарнітур, виходячи з потреб і площі приміщення.

Колірна палітра класичних меблів додає інтер'єру затишку. Каталог фасадів представляє покупцям широкий спектр різноманітних композицій. Меблі в класичному стилі виготовляються у відтінках під натуральне дерево, а сучасні технології дозволяють виробляти вироби максимально ідентичні, за зовнішніми характеристиками, до меблів з масиву. Фасади стінок можуть бути гладкі або з різьбленням. Стилістику меблів підкреслює фурнітура.

Класичні меблі для спальні - це зручний та функціональні рішення, які гідно оцінить сучасна особистість. Такі спальні поєднують в собі красу, якість і комфорт. Гарнітури для спалень в інтернет-магазині Redlight Київ, складаються з двоспальних або полуторних ліжок, тумби, платтяних шаф або шаф-купе, а також містких комодів різної ширини. Практично всі лінійки серії класичні меблі для спальні доповнюються туалетним столиком.

Вишукано оформити інтер'єр в такому стилі допоможуть цікаві предмети декору: вази, картини, килими, підсвічники. У вітальні виграшно виглядатиме журнальний столик, а в спальні - приліжкова банкетка, пуфи і комоди з дзеркалами. Шафи для спальні ефектно виглядають у поєднанні з дзеркалом і різьбленим фасадом. Можливо купити і шафи без декорування. Серії меблів випускаються на будь-який смак, це може бути суворі класичні меблі або вироби з плавними лініями і різними елементами.

Купити за вигідною ціною класичні меблі хотів би кожен. Тому компанія Redlight робить все для того, що кожен з покупців міг вигідною зробити покупку. Замовити меблі можливо за допомогою інтернет-каталогу на сайті магазину Redlight або, відвідавши один із салонів у Києві.

Поділитися: