UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Тумби під ТВ - вибираємо правильно

01.11.13

Уявити вітальню сучасної людини без аудіо- та відеотехніки просто неможливо. Наявність у вітальні таких елементів техніки, як телевізор і відеоплеєр, породили необхідність умеблювання цього приміщення спеціальним меблевим виробом, яким є тумба під телевізор.

Тумби під ТВ Київ



Сучасні тумби під ТВ мають різну конструкцію і виготовляються в різних стилях. Незалежно від дизайну і матеріалу виготовлення, така тумба обов'язково характеризується високим ступенем міцності, адже техніка може бути великого розміру і, відповідно, ваги.

Види телевізійних тумб

Сучасні виробники меблів для вітальні пропонують тумби під телевізор різної конструкції: від простих етажерок до складних конструкцій з безліччю додаткових відділень для зберігання різних предметів. Залежно від місця встановлення, тумби поділяють на підлогові і навісні.

Підлогова ТВ-тумба

Тумбочка під телевізор підлогового типу - поширений варіант для компактного приміщення. Як правило, такий виріб характеризується невеликими габаритами і розміщується навпроти дивану або м'якого куточка. Варіантів таких тумб існує безліч - прямокутні, напівкруглі, овальні... Практичний варіант - тумба під телевізор кутова, перевага якої в ефективному використанні кутового простору та економії місця.

Навісна ТВ-тумба

Якщо Ви збираєтеся доповнити інтер'єр вітальні стінкою або гіркою, вона матиме спеціальне місце для розміщення телевізора. Як правило, цей вид техніки розташований по центру стінки. У цьому випадку можна говорити про економію на розташованій окремо ТВ-тумбі, адже у складі набору для вітальні практично розміщені багато функціональних елементів (комоди, пенали, шафи, полиці і т.п.), дозволяючи в одному монолітному меблевому гарнітурі об'єднати корисні компоненти для зручного розміщення безлічі різноманітних речей. Про правильний вибір стінок для віталень читайте у статті "Стінки для вітальні - вибираємо найкращу!".

Вибір тумб під телевізор

Основними технічними характеристиками телевізійних тумб є ширина, висота і глибина виробу. Ці параметри варто підбирати залежно від розмірів телевізора.

Що стосується дизайну, тумбочки під телевізор можуть бути дуже оригінальними. Сучасні виробники пропонують безліч яскравих рішень: контрастне поєднання кольорів, комбінація різних матеріалів (скло, метал, ротанг та ін.), різні стилізації. В інтер'єр у стилі хай-тек чудово впишеться тумба зі скла або металу в лаконічному стилі. Для класичних віталень існує безліч моделей телевізійних тумб з ДСП в різних кольорових варіантах.

Тумби під ТВ від компанії RedLight

У меблевому інтернет-магазині RedLight Ви знайдете різноманітні моделі тумб під ТВ в різних стилістичних варіантах. Вашій увазі представлені як прості підставки під телевізор, так і вироби зі всілякими поличками, шухлядками та іншими відділеннями для зберігання безлічі потрібних речей. Ви також можете вибрати стінку у вітальню з вбудованою полицею для монітора, яка забезпечить максимальну функціональність і створить гармонійний вигляд меблів у приміщенні.

Запрошуємо відвідати наші меблеві салони в Києві, де Ви зможете детально розглянути вподобані меблі й розпитати меблевих консультантів про її конструкцію і особливості. Наші ціни - одні з найнижчих в Україні, а якість обслуговування традиційно висока. Будь-який замовлений Вами товар ми негайно доставимо в потрібний куточок країни. Вдалих Вам покупок!

За матеріалами: RedLight.

Поділитися: