UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Вішалки для передпокою - види та правила вибору

18.11.13

Передпокій - важливе місце в оселі, від правильного облаштування якого залежать Ваш щоденний комфорт і перше враження гостей про Вашу сім'ю. Серед основних меблевих елементів, характерних для облаштування передпокою, розрізняють тумби і шафи для взуття, шафи для верхнього одягу, дзеркала і чемоданні тумби. Але, мабуть, найголовнішим елементом є вішалка в передпокій - адже саме завдяки їй ми маємо можливість зручно розміщувати верхній одяг і головні убори.

Вішалки для передпокою недорого

Основні види вішалок в передпокій

У наш час меблеві конструктори створили безліч різноманітних моделей вішалок, які покликані зробити комфортними передпокої з різними розмірами і архітектурними особливостями.

Місце розміщення

Залежно від місця розташування в приміщенні, розрізняють такі види вішалок:

  • Підлогові. Такі моделі являють собою виріб з горизонтальними або вертикальними штангами - корпусний або у вигляді стійки. У корпусному варіанті можуть бути присутні дверки, проте вони найчастіше відкриті. Підлогова вішалка, як правило, включає відділення для головних уборів у верхній частини і відділення для парасольок і сумок - у нижній.
  • Настінні. Вішалки, розміщені на стіні, допомагають заощадити місце і виглядають дуже органічно. Такий виріб надійно кріпиться до стіни і являє собою поперечину з гачками. Вішалки з настінним розміщенням часто поєднують з взуттєвими тумбами, полицями для головних уборів і дзеркалами. Таким чином вдається створити монолітний набір в передпокій в одному стилі, який займає мінімум місця і забезпечує максимум функціональності.
  • Стельові. Такі види вішалок кріпляться до стелі - на стельовій плиті, тому для приміщень з натяжними і підвісними стелями не годяться. У таких виробах існує обмеження по вазі одягу, для великих сімей краще вибрати модель з іншим типом кріплення.
  • Мобільні. До таких виробів належать переносні і знімні вішалки - вони використовуються, як правило, при короткочасному прийомі гостей і більшу частину часу не задіяні і зберігаються в комірчині.

Конструкція

Найпопулярнішими є відкриті види вішалок - вони добре вписуються в приміщення будь-яких габаритів і архітектурних особливостей. Іноді використовуються закриті моделі - з дверцятами. Хороше рішення для економії корисного простору - кутова вішалка. Такий виріб повноцінно виконує свої функції, займаючи мінімум місця.

Матеріал виготовлення

Сучасні вішалки найчастіше виготовляються з натуральної або штучної деревини, різних металів та пластику. Виріб може бути доповнений склом і природними матеріалами (наприклад, оленячими рогами).

Вибір вішалок для передпокою

При виборі вішалки для передпокою пам'ятайте основне правило: цей елемент повинен гармонійно вписуватися в інтер'єр приміщення. Тому є сенс у придбанні готових комплектів меблів для передпокою. Ще один варіант - самому скласти гарнітур з модульного набору, підібравши потрібні елементи. У цьому випадку Ви отримаєте оригінальну меблеву колекцію в єдиному стилі, яка якнайкраще впишеться в кімнату.

Найкращі вішалки в інтернет-магазині RedLight

Інтернет-магазин RedLight пропонує вішалки в передпокій різних конструкцій, стилістичних виконань і розмірів. У нас Ви можете вибрати як лаконічну панель з гачками, так і функціональні вироби в комплекті з іншими елементами - взуттєвими тумбами, дзеркалами, полицями для головних уборів і комодами. Меблеві фахівці в наших магазинах в Києві з радістю підкажуть, яку вішалку вибрати для Вашого передпокою. Порівняйте наші ціни з цінами інших інтернет-магазинів - Ви будете приємно здивовані. Здійснюємо доставку меблевих товарів по всій Україні, швидко і надійно. Вдалих Вам покупок!

За матеріалами: RedLight

Радимо також переглянути цікаву статтю про вибір дзеркала в передпокій.

Поділитися: