UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Вибір дзеркала в передпокій - радить RedLight

15.10.13

Передпокій вважається візитною карткою будь-якого будинку або квартири, адже це приміщення найпершим зустрічає гостей. Від того, наскільки затишним здається це приміщення, залежить перше враження гостя про родину в цілому. Сучасні меблеві виробники пропонують безліч моделей дзеркал різних розмірів, форм і стилістичних особливостей.

Тип дзеркала в передпокій - як вибрати ?

Щоб правильно вибрати дзеркало в передпокій, необхідно врахувати кілька особливостей приміщення: його розміри і стиль інтер'єру. Габарити потрібного дзеркала залежать також і від статі - очевидно, що жінки вибирають широкі дзеркала у весь зріст у той час як чоловікам часто вистачає і невеликого дзеркала на рівні обличчя.

Що стосується особливостей інтер'єру - дзеркало має виглядати вдало в загальному ансамблі, слугуючи органічним його доповненням. Любителям мінімалістичного дизайну рекомендують вибрати лаконічне дзеркало без рами, для передпокоїв у класичному стилі потрібне дзеркало у витонченій дерев'яній рамі. Для компактних передпокоїв хорошим рішенням стане велике дзеркало на повний зріст на дверцятах шафи, яке заощадить місце і візуально розширить межі кімнати.

Розглянемо основні типи дзеркал для передпокоїв і їх особливості.

Вертикальне дзеркало у повний зріст - збільшуємо передпокій

Деркала в передпокій недорого

Високе прямокутне або овальне дзеркало у повний зріст - зручний елемент передпокою будь-яких розмірів і типів інтер'єру. Крім зручної споглядальної функції, таке дзеркало візуально збільшує простір передпокою. Таке дзеркало можна повісити як на стіну, так і на дверцята шафи.

Поворотне дзеркало - ідеально для просторих передпокоїв

Дзркала в передпокій Київ

Відмінне рішення для просторих приміщень - дзеркало в передпокій поворотного типу. Таке дзеркало можна переносити з місця на місце і нахиляти під будь-яким кутом. Для маленьких передпокоїв таке дзеркало небажане, оскільки заважатиме.

Додатки до дзеркал для прихожи

Дзеркало в рамі для передпокою

Дзеркала в передпокій Київ

Безсумнівно, таке доповнення для дзеркала в передпокій як рама може надати йому неповторного вигляду і підкреслити загальний дизайн інтер'єру кімнати. Рами з дерева або металу додадуть витонченості будь-якому дзеркалу, надавши чарівності всій меблевій композиції передпокою.

Підсвічування дзеркала в передпокої

Дзеркала в передпокій фото

Підсвічування для дзеркал - ноу-хау нашого часу, що дозволяє зробити сяючим і візуально просторішим навіть найтісніший передпокій. Для жінок дзеркало з підсвічуванням - незамінна річ, адже при яскравому м'якому кольорі лампочок дуже зручно робити макіяж.

Найкращі дзеркала в передпокій в інтернет-магазині RedLight

Інтернет-магазин меблів RedLight пропонує купити дзеркала в передпокій недорого, з мінімальними витратами дорогоцінного часу. У нашому зручному каталозі Ви знайдете безліч різноманітних моделей дзеркал - горизонтальної та вертикальної форми, з лаконічним і вишуканим дизайном, невеликих і вражаючих розмірів. Досвідчені меблеві консультанти завжди готові до діалогу в режимі онлайн, по телефону або в реальних магазинах RedLight в Києві. Наша доставка - дбайлива і оперативна, будь-яке дзеркало ми готові доставити в будь-яку точку України.

За матеріалами: RedLight

Поділитися: