UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Сучасні меблі

14.09.15

Сучасні меблі створюється фабриками для того, щоб підкреслити індивідуальний стиль модного інтер'єру. Нинішні тенденції акцентують увагу на легкості і мінімалізмі, тому, плануючи обстановку в кімнаті, подумайте про те, що меблі не повинні обтяжувати простір.

Сучасні меблі від Редлайт

Кожен стиль, який відповідає сучасним меблям, має свої тонкощі. Наприклад, вітальня в стилі мінімалізму вимагає максимум простору. Меблі повинні бути встановлені найнеобхідніші, а загальна колірна гамма спокійна і без контрасту. Це ж стосується і стилю хай-тек. Сучасні меблі для такого напрямку в інтер'єрі містять в собі мінімальний набір елементів. Наприклад, ТВ тумбу-, журнальний столик, кілька різновидів вітрин і полиць. Додатково можна купити комод або стелаж.

Сучасним меблям притаманні такі основні риси, як надійність, універсальність і практичність. Вони можуть бути виготовлені з ДСП або МДФ, а також з масиву дерева. Декор таких виробів різноманітний - вставки скла, дерева, пластика, металу. Часто виробники роблять акцент на фурнітурі, яка додає меблям певної родзинки.

Колекції сучасних меблів від популярних меблевих фабрик України можуть мати різну комплектацію. Це можуть бути модульні міні-стінки або набори меблів для просторих кімнат. Додатково до них можливо купити необхідні секції. Покриття меблів може бути глянсовим або матовим. Останнім модним трендом вважається комбінація глянсових і матових поверхонь. Деталі меблів можуть бути хромовані або мати підсвічування. Для додання інтер'єру затишку, вироби випускаються у приємних натуральних відтінках дерева.

Елегантність і функціональність - основні риси сучасних меблів. У процесі планування і розстановки ви можете включати безмежну фантазію, що робитиме інтер'єр ексклюзивним і унікальним. Купити меблі такого типу не складе труднощів. Ви можете сміливо експериментувати, створювати інтер'єр, який би максимально відповідав вашому темпераменту.

Якщо мова йде про спальні, сучасні меблі складаються з двоспального ліжка, тумб, шаф (або шафи-купе), комодів, туалетного столика. Колірна палітра може бути різноманітною, починаючи від яскравих тонів і закінчуючи спокійним пастельними відтінками. Двоспальні ліжка можуть бути з м'яким узголів'ям, а каркаси обшиті замшею або шкірою.

Великий вибір наборів і модулів для вашого будинку представлено в каталозі інтернет-магазину Redlight (Київ), де можна підібрати і придбати меблі на будь-який смак. Широкий спектр пропозицій не залишить вас байдужими. Компанія Redlight оновлює асортимент регулярно, тому тут ви зустрінете як яскраві неординарні комплекти сучасних меблів, так і класичні набори.

Поділитися: