UKRAINE Слава Україні! Героям Слава!
Безкоштовна доставка товарів Gerbor / BRW по всій Україні

Дзеркала для ванної кімнати: види й особливості

16.10.13

Меблі для ванної - особливий вид меблів, який разом з високою функціональністю характеризується також вологостійкістю і практичністю. Як правило, приміщення ванної не відрізняється особливою просторістю, тому настільки популярними є дзеркальні та світлі меблі для ванної, що дозволяють візуально розширити стіни кімнати. І якщо на дзеркальні меблі наважитися не кожен, то без дзеркала у ванній не обходиться жодна ванна кімната.

Особливості дзеркала для ванної кімнати

Дзеркала для ванної особливості

На відміну від звичайних дзеркал - дзеркал для спалень і дзеркал для передпокоїв, дзеркала для ванної характеризуються стійкістю до температурних перепадів і вологи. Покриття задньої стінки такого дзеркала виконане зі смоли, яка перешкоджає потаплянню вологи і відшаровуванню амальгами. Більш тривалий процес виробництва дзеркал для ванної та використання дорогого обладнання обумовлюють досить високу ціну на дзеркала такого типу.

Рама для дзеркала у ванну може бути виконана з пластика або нержавіючого металу. Дерев'яні рами не підходять, оскільки дерево після контакту з вологою швидко псується.

Якими бувають дзеркала для ванної

Асортимент дзеркал для ванних кімнат надзвичайно широкий. Це і звичайні прямокутні або округлі дзеркала, і дзеркала з поличкою, і дзеркала з підсвіткою, а також незапотіваючі і збільшувальні дзеркала. Любителі сучасних високоінтелектуальних меблів для ванної напевно оцінять дзеркала з вбудованим годинником і температурними датчиками, а естетам припадуть до смаку розписні дзеркала з кольоровою основою.

Дзеркало для ванної з полицею

Дзеркала для ванної фото

Мабуть, найпоширенішим видом дзеркала для ванної кімнати є дзеркало у ванну з полицею. Не відрізняючись особливою екстравагантністю, таке дзеркало зручну й практичне. Займаючи мінімум простору, такий виріб дозволяє зручно розмістити зубні щітки, шампунь та інші основні косметичні предмети.

Косметичне дзеркало у ванній

Дзеркала для ванної Київ

Особливість косметичних дзеркал є можливість повертати їх під потрібним Вам кутом. Як правило, косметичне дзеркало для ванної має з одного боку збільшувальне дзеркало, що допомагає ретельно розглянути себе і з легкістю робити повсякденний макіяж.

Шафа у ванну з дзеркалом

Купити дзеркала для ванної

Також досить зручна шафа у ванну із дзеркальними дверцятами. Такий функціональний меблевий елемент дозволяє заховати від сторонніх очей предмети гігієни, не обтяжуючи інтер'єр ванної безліччю пляшок і тюбиків з різноманітною косметикою. Шафа з дзеркалом економить місце у ванній і надає досить місткий простір для предметів особистої гігієни.

Незалежно від типу і розміру, дзеркала для ванної треба вибирати високої якості. Поцікавтеся у меблевого консультанта про наявність сертифіката і гарантії на виріб, а також порадьтеся щодо способу установки дзеркала.

Встановлення дзеркала у ванній

Кожен вид дзеркала для ванної вимагає різного підходу до встановлення. Очевидно, підлогова шафа з дзеркалом не вимагає професійного підходу до її встановлення. Якщо ж потрібно закріпити на стіні ванної навісну шафу з дзеркалом - краще покластися на досвідчених майстрів.

Найкращі дзеркала для ванної в інтернет-магазині RedLight

Інтернет-магазин меблів RedLight пропонує купити дзеркала для ванної за найвигіднішою ціною. У нашому зручному каталозі дзеркал для ванної представлено безліч різноманітних моделей дзеркал, серед яких кожен зможе вибрати ідеальне дзеркало для ванної. Наші привітні меблеві консультанти завжди готові допомогти порадою в режимі онлайн на сайті, по телефону або в меблевих магазинах RedLight в Києві. Ми з радістю доставимо замовлене дзеркало в будь-яку точку країни оперативно і надійно.

За матеріалами: RedLight

Можливо, Вам також буде цікава стаття про те, як вибрати дзеркало в передпокій від меблевих фахівців RedLight.

Поділитися: